#

AB/19/2011

#

AB/19/2011 MOTORLU ARAÇLARIN VE RÖMORKLARININ ARAÇ TANITIM NUMARASI VE İMALATÇININ ZORUNLU LEVHALARI İLE İLGİLİ TİP ONAYI

Bu Yönetmeliğin amacı; 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümleri uyarınca, araçların yapım ve kullanım bakımından karayolu yapısına ve trafik güvenliğine uyma zorunluluğunu yerine getirmek üzere, motorlu araçların ve römorklarının araç tanıtım numarası ve imalatçının zorunlu levhalarının takılma yerleri ve yöntemleri ile ilgili hükümleri ve bunların uygulanmasına ait usul ve esasları belirlemektir.

TESTTURK A.Ş. AB/19/2011 motorlu araçların ve römorklarının araç tanıtım numarası ve imalatçının zorunlu levhaları ile ilgili tip onayı hizmeti yanı sıra, farklı regülasyon alanlarında da hizmet vermektedir.

AB/19/2011 kapsamında belirtildiği gibi, Yönetmelik aşağıdakiler için geçerlidir:

Bu Yönetmelik, MARTOY kapsamında yer alan tam veya tamamlanmamış M, N ve O kategorisi motorlu araçların ve römorklarının araç tanıtım numarası ve imalatçının zorunlu levhaları bakımından araçlara AT Tip Onayı Belgesi verilmesine ilişkin hususları kapsar.

Paylaş:

Neden Bizi Seçmelisiniz?

En iyi fiyatla en hızlı test hizmetleri!

#

Ücretsiz teklif isteyin

Teknik uzmanlarımızdan cevap ve tavsiyeler alın!